Wij helpen jou met het maken van onvergetelijke herinneringen

Weg van de mainstream, op naar avontuur. Terwijl jij de touwtjes in handen hebt tijdens het boeken van jouw droomvakantie, staan wij aan de zijlijn om jou te inspireren en te ondersteunen waar nodig.

Mila & Eugene
Eugene Casteleijn en Mila Emonds

Benieuwd naar ons verhaal?

Wij zijn niet jouw typische reisadviseurs. Wij weten namelijk precies hoe het voelt om vol goede moed een vakantie te gaan plannen, om er vervolgens achter te komen dat eigenlijk alles net niet is wat je zoekt. Want er is weinig ruimte voor eigen invulling, óf je wordt compleet aan je lot overgelaten. Dit kon en moest anders, vonden wij. En met die gedachte is Escolette ontstaan!

Een reisorganisatie met eindeloos veel voorbeeldreizen, die je kunt aanpassen naar eigen wens. Met realtime beschikbaarheid en prijzen. Het is dus tóch mogelijk!

“Onze passie? Die vind je terug in ons zorgvuldig samengestelde reisaanbod”

Met twee rugzakken vol jarenlange reiservaring weten wij de allermooiste plekjes op de wereld met plezier te vinden. Onze passie? Die vind je terug in ons zorgvuldig samengestelde aanbod. Veel van de bestemmingen bezochten wij zelf én checken wij op kwaliteit. Zodat we zeker weten dat we jou een onvergetelijke vakantie aanbieden.

Voordat jij een reis hebt geboekt bij Escolette,
weten wij al dat je met heel veel mooie nieuwe
herinneringen thuis gaat komen.
Waar je ook naartoe gaat.

 

Stukje historie

Komt de naam Escolette je bekend voor? Dat klopt!

Escolette stond vroeger bekend als ‘Club Escolette’, de club voor jongeren met de meest fantastische vakanties over de hele wereld. In de jaren ‘70 en ‘80 was dit de grootste jongerenclub van Nederland. En we hebben goed nieuws, want binnenkort komt de Club terug met vakanties voor jongeren tot 35 jaar én voor alleenreizenden vanaf 35 jaar.