Over Escolette

Escolette is terug van weggeweest! Vroeger bekend van de Club voor jongeren met de meest fantastische vakanties over de hele wereld. Tegenwoordig organiseren wij unieke en bijzondere overnachtingen en vakanties in Nederland en de rest van Europa voor iedereen. En binnenkort komt de Club terug als nooit tevoren met vakanties voor jongeren tot 35 en alleenreizenden vanaf 35.

Uniek is het overnachten op een boot. Dit noemen we een botel. Heerlijk genieten van alle faciliteiten van een haven en vrijheid op een boot. Verder hebben we mooie vakantiehuizen en Campers.  De bijzondere overnachtingen bij Escolette zorgen voor blijvende herinneringen die je de rest van je leven niet vergeet.

Wij hebben een mooi aanbod geselecteerd dat constant wordt uitgebreid. Zeker als er weer gereisd mag worden.

Heb je zelf een B&B, vakantiehuis, camping, camper, vakantiepark of hotel met een bijzondere overnachting? Ontdek dan de vele voordelen van het verhuren via Escolette.  Ga naar www.escolette.nl/aanmelden voor meer informatie over het aanbieden bij Escolette. Maximale flexibiliteit, wie wil dat niet?

De oprichters van Escolette; Mila Emonds en Eugene Casteleijn, hebben samen jarenlange ervaring in de reiswereld en kennen de mooiste plekjes. Hun passie vind je terug in het zorgvuldig samengestelde aanbod. Veel bestemmingen zijn zelf bezocht en alles is gecontroleerd op kwaliteit. Heb je vragen? Bel gerust.

 

Mila & Eugene
Eugene Casteleijn en Mila Emonds