Over Escolette

Escolette is terug van weggeweest! Vroeger bekend van de Club voor jongeren met de meest fantastische vakanties over de hele wereld. Tegenwoordig organiseren wij unieke en bijzondere overnachtingen, autorondreizen en Fly-drives door heel Europa voor iedereen. En binnenkort komt de Club terug als nooit tevoren met vakanties voor jongeren tot 35 en alleenreizenden vanaf 35.

We zijn gespecialiseerd in autorondreizen en Fly-drives. Wij hebben een groot aanbod door heel Europa dat je geheel naar eigen wens kan aanpassen en samenstellen. Vluchten, accommodaties, autohuur en excursies en dat helemaal op maat. Zit jou reis er niet tussen, laat het ons weten. Bijna alles is mogelijk met realtime beschikbaarheid en prijzen. En bij boeking krijg je een uitgebreide routebeschrijving!

Uniek is het overnachten op een boot. Heerlijk genieten van alle faciliteiten van een haven en vrijheid op een boot. Verder hebben we mooie vakantiehuizen en Campers.  De bijzondere overnachtingen bij Escolette zorgen voor blijvende herinneringen die je de rest van je leven niet vergeet.

Heb je zelf een B&B, vakantiehuis, camping, camper, vakantiepark of hotel met een bijzondere overnachting? Ontdek dan de vele voordelen van het verhuren via Escolette.  Ga naar www.escolette.nl/aanmelden voor meer informatie over het aanbieden bij Escolette. Maximale flexibiliteit, wie wil dat niet?

De oprichters van Escolette; Mila Emonds en Eugene Casteleijn, hebben samen jarenlange ervaring in de reiswereld en kennen de mooiste plekjes. Hun passie vind je terug in het zorgvuldig samengestelde aanbod. Veel bestemmingen zijn zelf bezocht en alles is gecontroleerd op kwaliteit. Heb je vragen? Bel gerust.

 

Mila & Eugene
Eugene Casteleijn en Mila Emonds