Events

Regelmatig hebben we mooie events. Van een popconcert tot een dance event of Andre Rieu in Wenen. En dat gecombineerd met een bus die je ophaalt en weer veilig thuisbrengt. Wil je naar een speciaal event met je eigen vrienden? Bel ons en we proberen het exclusief te regelen!

2 resultaten gevonden

Toe aan een heerlijke zonvakantie, maar dan niet mainstream? Met deze bijzondere fly&drive krijg je een ander Kreta te zien.

Vanaf 795,- p.p.

Deze Grand Tour door Portugal brengt je langs culturele steden, langs de Atlantische kust en door Nationale parken.

Vanaf 559,- p.p.

Fascinerend!

Deze Tour door Polen brengt je langs de meest interessante plekken uit de geschiedenis van dit mooie land, betoverende meren en prachtige plaatsen!

Vanaf 580,- p.p.

Toe aan een heerlijke zonvakantie, maar dan niet mainstream? Met deze bijzondere fly&drive krijg je een ander Kreta te zien.

Vanaf 695,- p.p.

Vrijheid

Lekker rondrijden zonder tijdsdruk. Een dagje langer blijven dan gepland. Het landschap aan je voorbij zien trekken. Waar zie je meer dan tijdens je eigen rondreis met je eigen camper?

kleinschalig

De familie-camping La Perle ligt in de Limousin op slechts 859 km van Utrecht. Op de kindvriendelijke camping met zwembad, kinderboerderij kun je onder andere fietsen, wandelen en paardrijden. In de omgeving vind je vele meren met soms een echt zandstrand.

Hotel Fattoria Belvédère is een luxe 4-sterren hotel met een prachtige ligging in de Toscaanse heuvels. Uitstekende uitvalsbasis voor een uitstapje naar Pisa, Florence of Siena.