Bedrijfsuitjes

Wil je met je collega’s een paar dagen er even tussenuit en aan teambuilding doen? We hebben talloze ideeën en mogelijkheden precies op maat en voor ieder budget. Met campers naar een bos met een opstelling  rondom een haardvuur? Naar zee? Een sportief weekend in de Ardennen? Strandweekend in  Zeeland? Dagje met een eigen bus naar een kerstmarkt in Duitsland of een geheel verzorgde korte ski-trip naar Oostenrijk? Mail of bel ons en we kijken samen wat het beste bij jullie past.

Is je interesse gewekt?

Neem contact op met info@escolette.nl en vraag een vrijblijvende offerte op

Toe aan een heerlijke zonvakantie, maar dan niet mainstream? Met deze bijzondere fly&drive krijg je een ander Kreta te zien.

Vanaf 795,- p.p.

Deze Grand Tour door Portugal brengt je langs culturele steden, langs de Atlantische kust en door Nationale parken.

Vanaf 559,- p.p.

Fascinerend!

Deze Tour door Polen brengt je langs de meest interessante plekken uit de geschiedenis van dit mooie land, betoverende meren en prachtige plaatsen!

Vanaf 580,- p.p.

Toe aan een heerlijke zonvakantie, maar dan niet mainstream? Met deze bijzondere fly&drive krijg je een ander Kreta te zien.

Vanaf 695,- p.p.

Vrijheid

Lekker rondrijden zonder tijdsdruk. Een dagje langer blijven dan gepland. Het landschap aan je voorbij zien trekken. Waar zie je meer dan tijdens je eigen rondreis met je eigen camper?

kleinschalig

De familie-camping La Perle ligt in de Limousin op slechts 859 km van Utrecht. Op de kindvriendelijke camping met zwembad, kinderboerderij kun je onder andere fietsen, wandelen en paardrijden. In de omgeving vind je vele meren met soms een echt zandstrand.

Hotel Fattoria Belvédère is een luxe 4-sterren hotel met een prachtige ligging in de Toscaanse heuvels. Uitstekende uitvalsbasis voor een uitstapje naar Pisa, Florence of Siena.