Griekenland - strand, historie en natuur

Jouw droomvakantie helemaal op maat

Griekenland is een veelzijdige vakantiebestemming waar je van alles kunt ontdekken. Naast heerlijke stranden en een heerlijk Mediteraan klimaat, kent het land een pracht aan historie en een mooie natuur.

Bepaal zelf hoe lang je gaat, in welke hotels of appartementen je overnacht en wat je wil zien en beleven. Wij denken graag met je mee en creëren samen met jou je droomreis. Geniet van de meest charmante plaatsen, prachtige uitzichten en het heerlijke Griekse eten. Laat je betoveren door Griekenland!

Doe bij ons ideeën op en laat je reis KOSTELOOS helemaal op maat maken naar eigen inzicht en budget. Met onze rugzak vol ervaring zetten wij de puntjes op de ‘i’ voor jouw droomreis!

Vertel ons jouw ideeën en samen maken we jouw reis op helemaal op maat

  • Advies op maat
  • Samen meer dan 45 jaar reiskennis
  • Persoonlijk betrokken
  • Goed verzekerd op reis
Boek veilig en vertrouwd
Betaal veilig met iDeal

Griekenland

Bij onze Fly-drive rondreizen leggen we de vluchten, overnachtingen, autohuur en eventuele excursies voor je vast. Wil je veel zien en beleven of juist iets meer rust inbouwen? Alles is mogelijk, helemaal zoals jij dat wil. Wij denken graag met je mee, zodat we met elkaar jouw droomreis samenstellen. Alles wordt mooi samengebundeld in een uitgebreide reisbrochure op maat. Zo ben je optimaal voorbereid voor en tijdens jouw reis.

Bekijk onze voorbeeldreizen om inspiratie op te doen:

Wij helpen jou met het maken van onvergetelijke herinneringen

Weg van de mainstream, op naar avontuur

Terwijl jij de touwtjes in handen hebt voor het samenstellen van jouw droomvakantie, staan wij aan de zijlijn om jou te inspireren en te ondersteunen waar nodig!

Wat ons het meest gelukkig maakt? Dat is om jou te helpen met het plannen van jouw droomvakantie.
Niets is te gek, wij zetten met heel veel plezier alle zeilen bij om met je mee te denken

Mila Emonds en Eugene Casteleijn

Kies een voorbeeldreis of vraag een geheel nieuwe reis aan naar jouw wensen

Wij zijn niet jouw typische reisadviseurs. Wij weten namelijk precies hoe het voelt om vol goede moed een vakantie te gaan plannen, om er vervolgens achter te komen dat eigenlijk alles net niet is wat je zoekt. Want er is weinig ruimte voor eigen invulling, óf je wordt compleet aan je lot overgelaten. Dit kon en moest anders, vonden wij. En met die gedachte is Escolette ontstaan!

Een reisorganisatie met eindeloos veel voorbeeldreizen, die je kunt aanpassen naar eigen wens. Met realtime beschikbaarheid en prijzen. Het is dus tóch mogelijk!

Wat kan je van ons verwachten?

Vraag kosteloos en vrijblijvend een offerte aan

Wij gaan op basis van jouw aangegeven wensen aan de slag om een persoonlijk reisvoorstel te creëren. Mochten wij nog wat aanvullende vragen hebben, nemen wij contact met je op.
Onze offerte is een eerste voorstel. Natuurlijk kan je deze nog aanpassen en wijzigen naar wens. Wij denken graag met je mee.
Het reisvoorstel is op basis van actuele prijzen en beschikbaarheid.

Vraag ons gerust om advies via +31(0)6-50527086 of mail ons naar info@escolette.nl

Bedankt voor je vertrouwen graag tot binnenkort!

 

Bekijk al onze bestemmingen: