Bedrijfsuitjes

Wil je met je collega’s een paar dagen er even tussenuit en aan teambuilding doen? We hebben talloze ideeën en mogelijkheden precies op maat en voor ieder budget. Met campers naar een bos met een opstelling  rondom een haardvuur? Naar zee? Een sportief weekend in de Ardennen? Strandweekend in  Zeeland? Dagje met een eigen bus naar een kerstmarkt in Duitsland of een geheel verzorgde korte ski-trip naar Oostenrijk? Mail of bel ons en we kijken samen wat het beste bij jullie past.

Is je interesse gewekt?

Neem contact op met info@escolette.nl en vraag een vrijblijvende offerte op

Toe aan een heerlijke zonvakantie, maar dan niet mainstream? Met deze bijzondere Fly-drive krijg je een ander Kreta te zien.

Vanaf 795,- p.p.

Deze Grand Tour door Portugal brengt je langs culturele steden, langs de Atlantische kust en door Nationale parken.

Vanaf 559,- p.p.

Etna!

Toe aan een heerlijke rondreisvakantie door het een van de mooiste landschappen van Italië? Met deze bijzondere Fly-drive krijg je een ander Sicilië te zien.

Vanaf 895,- p.p.

Fascinerend!

Deze Tour door Polen brengt je langs de meest interessante plekken uit de geschiedenis van dit mooie land, betoverende meren en prachtige plaatsen!

Vanaf 799,- p.p.

Roman Baths

Inclusief:

  • 3 nachten verblijf op basis van Logies ontbijt
  • Vluchten van en naar Bath (Bristol)

Neem een goedkope bustransfer (30 min) vanaf airport Bristol naar Bath of huur een auto. Er is genoeg te zien in de omgeving (Stonehenge, Bristol, Somerset, etc.)

Vanaf 339- p.p.

Puur!

Deze tour door Slovenië brengt je langs de meest interessante plekken uit de geschiedenis van dit fascinerende land, betoverende natuur en geniet van de eenvoud!

Vanaf 259,- p.p.

Toe aan een heerlijke zonvakantie, maar dan niet mainstream? Met deze bijzondere Fly-drive krijg je een ander Kreta te zien.

Vanaf 695,- p.p.

Afwisselend!

Toe aan een heerlijke rondreisvakantie door één van de mooiste landschappen van Europa? Met deze bijzondere Fly-drive krijg je het mooiste van Mallorca te zien.

Vanaf 619,- p.p.

Tropisch!

Toe aan een heerlijke rondreisvakantie door het mooiste landschap van Europa? Met deze bijzondere Fly-drive krijg je het mooiste van Sardinië te zien.

Vanaf 795,- p.p.

Vrijheid

Lekker rondrijden zonder tijdsdruk. Een dagje langer blijven dan gepland. Het landschap aan je voorbij zien trekken. Waar zie je meer dan tijdens je eigen rondreis met je eigen camper?